23 jul 2014, 0:09

Не очаквай нищо от мен 

  Poesía » De amor
620 0 0

Не ми пука за тебе, момиче!
Колко пъти да ти обясня.
Не, не искам след мене да тичаш,
искам жени, алкохол, свобода.

Не ти искам прегръдките топли
и подаръци също не ща.
Задушаваш ме с твоите вопли,
стига хленчи, върви си сама.

Колко пъти ми каза „Обичам те”,
не отвръщам на тези слова,
продължаваш да просиш събличане,
ще се жертвам за плътска игра.

Не очаквай ти друго от мене,
аз съм мъж на много жени.
Не, за никоя не ми дреме!
Не мисли, че различна си ти.


П.П.

22.07.2014г.

© Преслава Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??