10 jul 2017, 0:44

Не се сбогувай ! 

  Poesía » Otra
502 1 1

Когато сърцето ми се вкамени

и последната сълза се изпари...

Не търси ти повече сълзи.

А намери звезди!

В очите ми ги сложи

и ме потопи в морските дълбини.

 

Спусни ме там,далеч от тук,

не в този свят, а в някой друг.

Пусни ме. Но не ме оставяй сам!

Не си отивай, до мен остани,

като някой който нещо чака,

като ангел хранител над мене бди,

нежелаещ отплата.

 

Вземи моите мечти

и на безопасно място ги отведи.

Отмий от мен болка, мъка и тъга,

нека се понеса леко като лодка над река.

 

Събери всичките ми спомени,

запечатай ги с времето

и ги сложи в бутилка.

Отдели душата от тялото ми с милувка.

Не се сбогувай!

Прегърни ме и ме изпрати с целувка.

© Венцислав Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??