30 oct 2010, 18:02

Не се страхувай да обичаш 

  Poesía » De amor
1131 0 1

Не ме вини, че ме обичаш.

Недей да бягаш от това.

Любовта не носи болка,

щом е споделена.

 

Не крий как всичко даваш да съм твоя,

аз няма повече да бягам.

И няма страх... има само силна воля.

Затова ръка към теб протягам.

 

Не ме вини, че ме обичаш.

Не виждаш ли? Обичам те и аз!

И ще ти го казвам, докато все още дишаш!

Винаги ще има "нас"!

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??