10 may 2018, 15:38

Не се забравят хората любими 

  Poesía
247 0 0

Питате ме 

защо съм аз такава?

Защо очите ми са пълни 

със сълзи?

Защо  не искам да забравя?

 

Не се забравят дни  щастливи,

не се забравят спомени красиви,

не се забравят хората любими.

 

Ще плача и ще страдам,

сърцето ми в огън ще изгаря,

душата ще боли.

Любовта си няма да забравя,

тя винаги ще бъде в моите сълзи.

 

 

© Михаила Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??