30 abr 2008, 20:20

Не си сама 

  Poesía
1156 1 4

Не си сама 

 

Студена си...

Лъха хлад от теб...

Чувстваш се сама...

Ела и прегърни ме,

аз ще ти отвърна, ще стопля душата ти!

Не се затваряй в празната си стая!

Не си сама, аз съм с теб!

Позволи да те обичам,

да ти покажа нежност,

топлина...

 

Мълчиш...

Ранена си, знам.

Затова съм тук.

Нося светлина в тунела...

Целувам те, ти се дърпаш...

Страх те е да не счупя твойте крехки мечти.

Отпусни се на моите гърди...

поспи... почини...

Вслушай се в ритъма...

ритъма на моето сърце...

То ще ти каже всичко

онова, което чувства...

от което имаш нужда...

Повярвай му,

то никога не лъже!

 

Ела при мен...

Позволи ми да те стопля...

Позволи да те обичам...

© Анжела Скендерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??