17 jun 2015, 13:10

Не си ти 

  Poesía » Otra
469 0 2

За теб да пиша спрях, 

стихът различен е вече... 

Живях, горях, копнях. 

Красива муза беше. 

И днес, за пръв път – не, 

но в момент особен (малко), 

на моето „обичам те“ 

отвърна... С мълчание! Жалко! 

Не чакай обяснение, 

не търси и чудеса, магии... 

Не искам извинение. 

Не искам разправии. 

Малко исках. Просто да обичаш. 

Но без да прося аз от теб. 

Не след тебе винаги да тичам... 

Да вървиш и ти след мен. 

Да се върна моля те не искай. 

Повече не искам да боли. 

И в мечтите повече не идвай. 

Не и докато не бъдеш пак, отново, ТИ.

© Слънчице Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??