16 may 2008, 20:12

Не сваляй маската ми, аз не съм красива... 

  Poesía » De amor
1198 0 4

Не сваляй маската ми, аз не сам красива...

Обичай ме такава днес и не мисли за утре,

а на лицето ще искри усмивка най-щастлива,

фалшива съм отвън, а истинска отвътре!

 

Поспри, когато пак очите ми ще срещнещ,

попитай нещо, те ще отговорят,

но щом сълзите топли да избършеш ти посегнеш,

вратите на сърцето ми сами ще се затворят!

Обичаш ли ме както някога преди,

сега боли ли те?!

Ще те боли ли утре,

тъгуваш ли и липсват ли ти моите очи?!

Отвън си истински, но си фалшив отвътре!

© Пауаа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??