4 mar 2020, 10:20

Не съм добре 

  Poesía » Otra
373 0 0

Кой съм аз!?
Някой, който се страхува да те пусне
Ти реши да ме уведомиш,

че искаш да приключим всичко,

което имахме и могло да има между нас
Ще е трудно, ако някога се опитам да те пусна

Ти взе сърцето ми и ме остави самотен
Смятам, че разбитото сърце е заразно
Няма да се оправя, по-скоро ще плача
Изгубен съм, след това съм намерен,

но е мъчение да си влюбен
Обичам, когато си наоколо,

но мразя, когато си тръгваш

Мисля за последната ни прегръдка и целувка,

чувството от тях.

Понякога се чудя,
това просто лъжа ли беше?
Ако това, което имахме беше истинско,

как може да бъдеш добре?

Защото аз не съм добре изобщо...

Боли ме да знам, че си щастлива.
Трудно е да чувам името ти,
когато не съм те виждал толкова дълго.

© Емил Богданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??