2 feb 2021, 8:18

Не те обичам вече 

  Poesía » De amor
499 0 0
 

Знаеш ли, не те обичам вече,

Не искам караници, драми,

Душата ми от теб далече е,

Омръзна й вечно да се брани.

 

Сърцето ми- студено като лед,

Парчета разпилени са навред,

Ръцете ми свити са в юмрук,

Тръгвам на път - различен, друг.

 

Не намерих пристан вечен,

Нито топли, влюбени ръце,

Нямаше и принц в мен вречен,

Само сурово и намръщено лице.

 

Ще си тръгна тихо, спокойно,

Както и дойдох преди,

С глава вдигната достойно,

Скрила горчивите сълзи.

 

Желая ти жена една,

Да търпи вечните ти настроения,

Съжалявам и прости...

Имах добри намерения.

 

Не ме спирай на прага сега,

Реша ли нещо и го правя,

Така си отива силната жена,

След нея нищо не оставя....

 

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??