15 nov 2006, 22:17

Не трябва да си ти... 

  Poesía
687 0 0
Не трябва да те желая,
не трябва да те мечтая,
не трябва да те ревнувам,
не трябва да те сънувам,
не трябва да те обичам,
не трябва по теб да тичам,
не трябва да те гоня,
не трябва да те моля,
не трябва да те чакам,
не трябва да се надявам,
не трябва да те бленувам,
не трябва да те бълнувам,
не трябва да те виня,
но трябва да ти простя,
не трябва да те копнея,
не трябва да страдам от НЕЯ,
НО НЕ МОГА!
Ти си в ума ми,
ти си в съня ми,
ти си в душата,
ти си в главата,
ти си в дните ми,
ти си и в мечтите ми,
ти си моето желание,
ти си сладко страдание,
ти си моята радост,
ти си моята слабост,

ти си ритъма в главата,
ти си любовта в душата!

© Елена Гергова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??