23 feb 2008, 15:38

Не тъгувай 

  Poesía » De amor
894 0 15

Когато няма друг...
когато самотата те поробва
в нощите ти мрачни

и скован от студ...
не унивай, мили,

с обичта си ще те стопля...
Когато нямаш никой...
който да те утеши...
Когато чувстваш се отхвърлен...
не забравай, че в мислите си
с теб съм... Не плачи...
Всеки път, когато
чувстваш се изгубен...
припомни си, че те търся...
и зная - в този свят погубен,
само твоята любов
ще ме пречисти!...
Вярвам, моля се и тръпна
за една целувка свята...
Не тъгувай, мили,
а спомни си, че
едно момиче някъде те чака!...

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??