10 ene 2012, 19:46

Не веднъж се умира 

  Poesía
998 1 9
Да не мислиш, че смъртта е една?
Да не мислиш, че веднъж се умира?
Смърт е, щом се простиш с любовта
и след нея ти път не намираш.
Смърт е, щом видиш твоя мечта
да се дави във локва от завист.
Чак тогава разбираш в света -
как любов се превръща в ненавист.
Колко пъти умирах, но пак
не допуснах да вземат душата.
Щом познаеш непрогледния мрак,
чак тогава цениш светлината.

© Мартин Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??