17 mar 2012, 11:02

Не за този лицимерен свят 

  Poesía » Otra
406 0 0

        Не за този лицимерен свят

 

Не за този лицимерен свят съм дошла -

беден, жалък, богат и нечестен!

Дошла съм като жена

да обичам живота с песен.

 

Да раздавам топлина,

да се къпя с думи топли.

Да обичам все така,

дните ми да бъдат светли.

 

На чисто искам да се виждам със света,

да гледам хората в очите.

А когато си отида от тази земя,

да знам, че достойни са ми били дните.

 

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??