3 dic 2008, 12:06

Не за всеки 

  Poesía » De amor
1023 0 22

Куршумена любов съм. Мигновена.

Едно парче олово. Път без памет.

Секундно дълга, къса - вечност време...

Въпрос на безтегловност, според Хамлет.

 

Мишената белязвам. Гладно. Жадно.

Средата на сърцето определям.

Защото я обичам безпощадно,

друг шанс не и оставям. В упор стрелям.

 

Светкавична любов съм. Не за всеки.

За луди, дето другите шокират

с изчанчена потребност на поети,

и мен пред предсказуемост избират...

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??