25 feb 2010, 9:53

Не затваряй очи! 

  Poesía
507 0 0

Не затваряй очи! Замълчи!
Не долавяш ли нещо особено?
Не дочуваш ли шум от листа,
как простичко пеят птиците.
Не затваряй очи! Помълчи!
Не дочуваш ли песен на птица?
И шума от крилата ù...
и дори сърчицето туптящо...
Не затваряй очи... за миг!

© Диана Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??