16 dic 2008, 22:42

Небрежно 

  Poesía » Otra
701 0 1

Няколко мига
така желаната наслада
Да опитам
Теб
Глътка свежест
ще донесат ли
........
твоите очи
Желаната промяна
едно начало
всеки ден
Началото на края
.........
За мен
Играят - звездите на
екрана
Каква досада
чакам ден след ден

© Едно Такова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??