4 mar 2008, 15:30

Недей да чакаш 

  Poesía » De amor
540 0 1
Недей да чакаш

Недей да чакаш вест от мен !
Далече съм, край мене е морето
и слънце позлатява ми косите,
и гали ми лицето топъл дъх.
Сега не мисля вече аз за теб.
Недей да чакаш вест от мен!
Край мен лудуват палавите млади,
увличат ме във своя буен танц.
Забравих вече твоето лице,
не си ми близък, нито си ми нужен
и споменът за теб не ми тежи.
Недей да чакаш вест от мен!
Донесе ми ти само болка,
а аз мечтаех моето щастие!
Но вече ти не ме вълнуваш,
не ми е близко твоето лице
и никога за тебе аз не мисля!
Без теб съм аз  и съм щастлива.
Недей да чакаш вест от мен!

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??