2 ago 2020, 0:32

Неделя 

  Poesía
699 6 12

В неделя съм различна и добра.

В неделя ей така ми се мечтае.

В неделя романтичен е света,

от всякъде на приказка ухае.

 

В неделя сътворявам си небе

и всичките звезди са само мои.

В неделя имам даже и криле

и мога да летя със тях на воля.

 

В неделя нося слънчев отпечатък

и сто усмивки скривам в таен дневник.

Неделя е...Единствен недостатък

е, че след нея идва Понеделник...

© Деа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??