14 jun 2015, 12:37

Неизживяна мечта 

  Poesía
457 0 1

Ти си звездно небе

луна посребрена

слънце горещо

гневна вълна

цяла Вселена!

 

Красива вълшебница

чаровна

потайна

горската фея

за чудесата виновна!

 

Ти си любов

пламтящо сърце

огнена лава

жарава

на Афродита лице!

 

Душите пленяваш

разкъсваш

омайваш

изгаряш

и после оставяш!

 

Неизживяна мечта

в нощи безкрайни

сънища страстни

мисли потайни

Съдба!

 

 

 

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много оригинално построен стих, силно динамичен и богат на образи.
    За мен цялостно творбата заслужава аплодисменти!
    Поздравление и ведро настроение!
Propuestas
: ??:??