24 abr 2008, 19:39

Неизпратен SMS 

  Poesía
808 0 5
Пак гледам телефона и се моля
след кратък звън да чуя твоя глас...
Ти гледаш телефона и се молиш
този път да те потърся аз...
Но телефоните стоят безмълвни,
часовете бавно се изнизват
и неизказаните думи като ледени стрели пронизват
както мен и всяка моя мисъл романтична,
така и теб - ти, който вярваш, че съм безразлична...
Не съм! Не бях,
макар "Обичам те!" така и да не казах.
Обичам те и съжалявам
по-рано, че не го показах...

PS: Ако четеш това -
       прекършила съм всеки страх
       от чувства невзаимни,
       знаеш - най-боли от тях,
       но гордостта е по-опасен враг,
       дори от мислите интимни...

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??