27 sept 2018, 12:50

Нежна красота 

  Poesía » De amor
398 0 0

Помня теб - роза в пролетното утро -

спомен чуден за нежна красота.

О, мила, тревожа се що ме чака утре,

о, моя приказна мечта.

 

Нощните сенки навяват ми печал,

че ти - ангел - си тъй далеч.

Ти си моят прекрасен идеал,

но, уви, не ще те видя веч...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??