16 mar 2013, 19:01

Нежна нощ 

  Poesía
481 0 1

Нощта се спуска над горещите асфалти,

наметнала е черно було над града,

показаха се грейнали звездици жарки,

които пак ще изгорят със сутринта.

 

 

 

Но нека тази нежна нощ не си замине,

защото бродят ТЕ сами ръка в ръка,

а сянката им слята щом напред отмине,

се чува кратък стон на падаща звезда.

© Йорданка Пешлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??