18 may 2007, 1:01

Нежни думи 

  Poesía
5570 0 22
Нежни думи,
ах, как хубаво е да те слушам...
Думи за любов,
думи нежни, силни.

Толкова много си казваме,
толкова много преживяваме,
толкова дела направихме,
толкова нежност си подаряваме...

Пази ме, аз те обожавам.
Обичай ме така завинаги.
Бъди до мен - прям, истински,
твое е сърцето мое - в теб тупти.

Толкова силно се обичаме,
заедно - страдаме, тъжим...
Ех, такава любов, истинска,
пожелавам на всички аз!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??