9 abr 2009, 12:30

Нежност 

  Poesía
436 0 3

 

               НЕЖНОСТ

 

Във стъпките ми вълчица пиеше вода.

На залез от ръката ми кълвеше птица.

След ласка - сърничка хукваше на свобода.

Подслон при мене диреше ранената лисица.

 

Бедността мечтите във вериги окова.

Високо хляба, като на Тантал издигна.

За насъщния днес мисли моята глава.

Сега е друго! Нежност до сърце не стига.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??