21 abr 2022, 17:18

Нежността 

  Poesía » De amor
704 0 0

Нежността е тиха и добра,

не се купува и продава.

Много мъка в мен се насъбра,

но искрената любов прощава.

 

Най-хубавото е невидимо,

усеща се сал със сърцето,

любовта е крехка, уязвима,

тя е просто нежно цвете.

 

Любовта е гълъбица нежна

и тя иска да дойдеш ти,

иска съдба безметежна,

просто иска тя да полети!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??