6 nov 2008, 20:59

Нека! 

  Poesía » Otra
551 0 1

Да просиш любов не си заслужава,
да искаш да те обичат е грях,
цял живот за любим да се бориш
е нелепа и грозна съдба!
Да търсиш щастие, където
никога обич не е имало,
да преследваш любовта, където
тя не се е раждала!
Като просяк отхвърлен от съдбата
за милостиня да се молиш,
като истинска бедност -
на парче хляб да се радваш!
Нелепо е така да се случват нещата,
живота за жалост е кратък,
нека за всички да има от съдбата
дори и "дарът" да  бъде малък!
Нека щастие и мир да има,
и любовта да бъде до нас,
нека няма човек, който да проси
и бедност да не цари между нас!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??