9 jun 2007, 10:51

Некролог 

  Poesía
689 0 4
 

Некролог


"Един живот отдаден на доброто..."

Цитирам лицемерен некролог.

На моя почетете в рими злото -

пипера и солта на тоз живот.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??