16 nov 2008, 20:29

Необяснимо 

  Poesía » De amor
510 0 0

Необяснимо е, необяснимо,

как мислите ми все към теб препускат

и погледът ми търси твоя поглед,

а видя ли те, в трепетно желание изгарям,

да те докосна и устните ти с мойте да се слеят!

Необяснимо е, необяснимо!

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??