19 ago 2018, 22:54

Необяснимо. 

  Poesía » De amor
510 0 0

Беше нещо необяснимо,

много повече от това, което изглеждаше.

Подобно на река, която върви в морето.

Нито морето можеше да унищожи тази река,

нито реката се сливаше с морето.

Гледаха се в очите искрено без да се докосват,

а животът си течеше.

© Поля Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??