23 jun 2007, 22:52

Неочаквана любов 

  Poesía
1040 0 2
Крия се зад димната завеса,
мъча се да сложа край,
не искам вече да ти преча,
но нямам смелост, знай...

За него давах всичко,
а за тебе!?
Ти бе някаква игра...
не се оттделяше от мене,
а той - бленувана мечта.

Мислех си, че си играчка,
а аз - едно дете...
И в играта си те смачках,
сгреших, и знам къде...

И плача аз със сълзи грешни,
все едно във Ад горя...
И тъй наивно те обикнах,
без да знам кога!

© Виктория Дойнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??