12 dic 2014, 21:27

Неопатриотизъм 

  Poesía » Filosófica
396 0 1

Артистичен псевдоним с чужд произход
за бивш българин в блато без изход
Чуждоземен бог копае гробове и пали пожари
Таен агент в мрамор дълбае "България".

© Жори Аноним Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Написал си много с малко думи, браво!
Propuestas
: ??:??