Решил си го. Аз нямам право
да те задържам повече при мен.
Не аз, сърцето ми пропада
без теб - по малко всеки ден.
Не искай да ти казвам всичко,
което виждам в твоите очи -
за тази обич няма стихове,
а за тъгата в тях - достатъчно сълзи.
Затуй търси жената - силната!
Ще я намериш някога, аз знам!
Ще се помоля само да ти дава всичко,
което аз желаех да ти дам...
Едва тогава ще заспя спокойна
и този сън ще ме дари със сила.
Ще бъда твоя мислена опора.
И може би... ще съм щастлива...
© Todos los derechos reservados