14 abr 2016, 18:21

Неподготвен 

  Poesía » De amor
350 0 0

Неподготвен за това.
Ти. И аз край тебе също.
Рискуваш... в опасна игра.
А не мислих, че ти е присъщо.

 

Пиша те „загубил“, ала ти...
пак, оказва се, си победил.
И след всичките безброй игри,
поне един от нас да бе се уморил...

 

Винаги готови, в нов дуел.
Пишем по стените резултата.
Двубой - без никакъв предел.
Но накрая пак разбита е стената.

 

И започва се наново...
Омагьосан кръговрат.
Молиш се да кажа „сбогом“.
Аз не мога. Ти не можеш. Как?!

 

Неподготвен за това.
Ти. И аз. Но убедени,
че никога... в една игра...
не стреляме... без да уцелим.

© Слънчице Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??