Още една любов, отнесена в гроба
Продължавам да правя едни и същи грешки
Останал ли е някой, който да повярва?
Просто искам любов, която никога не си отива
Мислех, че имам златно сърце
Всичко, до което се докосна, се превръща в камък
Вина ли е, че винаги се оказвам сам?
Може би просто ми е трудно
Може би съм невъзможен
Може би съм само на една крачка над ръба
Може би съм емоционален
Твърде много за справяне
Или
Може би съм неприятен
© Емил Богданов Todos los derechos reservados