11 feb 2005, 20:10

Несбъднат сън 

  Poesía
1061 0 1
Снощи те сънувах и примирах от щастие,
а сутрин се събудих обляна от сълзи,
а теб те нямаше, нямаше те и ми беше зле,
мислих, че и наяве си влюбен в мен, момче.
И уверих се, че лъжа е бил сънят.
Затворих аз очи и продължих да сънувам,
тогава се появи отново ти и ми каза, че не сънувам.
Прегърна ме нежно,целуна ме с лекота
и ми каза, че ще си мой не само в съня!

© Даниела Джамбазова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??