12 may 2015, 14:01

Нещо липсва 

  Poesía
366 0 0

Истинско ли е чувството,

което ме кара да напусна

или е дете на нелепо държание?

И все го няма онова,

което не знам какво е, любов!

От топли думи се нуждая,

не от камъни,

чиято тежест хората не преценяват.

Всеки своето си взима,

без да знае какво ограбва.

© Кристина Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??