13 oct 2015, 21:23

Нещо по-добро 

  Poesía » De amor
384 0 0

Днес ще бъда като другите

ще изключа всичко човешко
всички чувства.
Ще мисля само за себе си,
няма да ме интересуват другите,
няма да ме интересуваш и ти.
Ще се отнасям с теб така,
както и другите се отнасят с теб
и няма да те обичам.
Ако ме питаш защо
ще ти кажа че ти си виновен,
няма да обвинявам себе си.
И ако не ти харесва да съм като всички други,
да те изоставям когато съм ти нужна,
потърси ме утре.
Тогава ще бъда отново себе си,
за да ме оцениш отново
и да разбереш къде е разликата.
Аз не съм всеки.

 

11.10.2015г.    Николина Згуровска

© Николина Згуровска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??