12 mar 2013, 13:15

Несподелени ...?! 

  Poesía » De amor
553 0 0

Прощавайте за всички рими,
били те от Сърце или пък от Душа,
но запомнете Вий едно - и ти, Любима,
в Живота Истинската ни Любов
остава винаги една.
Това, което някой иска да направи,
друг едва ли може да го сътвори,
но помощта в определения момент е тази,
която трябва Честно да се оцени.
Помага този, който другия Обича,
не съжалява - Чувствата му го крепят,
а кой не вярва на това - да тича,
пък знае ли се - може да намери верен път.
Така не дните, а годините минават,
целта изгубена е веч
и всеки продължава сам да оцелява
с несподелени Чувства и без страстна Реч!

 

D.E.H.

© Олег Деков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??