1 feb 2023, 8:08

Невидимото виждам в теб с любов 

  Poesía » De amor, Otra
625 3 2

Невидимото виждам в теб с любов

за този свят напълно нереална.

За мене тя е повече от зов

и повече от тайнствено астрална.

 

За този свят напълно нереална

таи се обичта ми все в душата.

В съдбата ни оплакващо страдална

надеждата е силна с красотата.

 

Таи се обичта ми все в душата,

рисувам и извайвам те със чувство,

и някъде, макар  и сред тълпата,

не ще потъна в кал от сляпо блудство.

 

Рисувам и извайвам те със чувство,

старая се до болка с нежнослов.

Аз искам да си висшето изкуство -

невидимото виждам в теб с любов.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??