4 jul 2006, 22:49

Незабравимо 

  Poesía
678 0 0

Когато двама се обичат
и две сърца в едно пламтят,
един на друг се те обричат -
не ще ги раздели смъртта!


В очите виждат се звездите -
кое ли повече блести?
И тихо ангелче прелита,
отронва жално две сълзи.


Последен танц, последно сбогом.
Обичам те, не го забравяй ти!
Звездата гасне като въглен,
но все пак Тя не ще ни раздели!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??