Красиво е днес Отвъд.
Там Живите се обичат.
По Тях пропълзява плът,
но с глътка любов я свличат.
А тук е убийствен студ.
Нахлуват червеи в църквите.
Светът е жесток и луд,
и ние, ние сме мъртвите...
© Емил Тенчев Todos los derechos reservados
Светът е оглозган до кокал, няма повече накъде...