3 ene 2007, 13:57

Но ще дойде време  

  Poesía
836 0 9
Но ще дойде друго време
пак ще бъдем на земята,
плодовете да беремe
що посяла е душата.

Аз и Ти във китна пролет
в Ерата на водолея,
ще пристигнем с вихрен полет,
пак със тебе ще живея.

А във днешната програма
сам посял съм семената...
В нов живот - любов голяма
да поникне във душата.

Затова след теб останах
плевелите да изчистя,
срещу злото сам застанах
та душата да е чиста.

Ревност, злоба и омраза,
завист, гордост, гняв, обиди,
за душата са зараза
и достойни за Темида.

В друг живот не ще да има
страх, тъгата и вината,
и дори да идва зима -
пролет ще цъфти в душата.


Да, ще дойде друго време,
пак ще бъдем на земята.
Плодовете да береме
що посяла е душата.

© Вихър Вихров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??