18 dic 2009, 0:32

Нощ 

  Poesía
333 0 2

              НОЩ

 

Нощ. Тишина - мълчим,

като в приказка  вървим.

Аз към теб, ти към мен.

 

... Нощта превърнахме в ден.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??