28 oct 2008, 19:50

"Нощ" 

  Poesía
389 0 0
"Нощ"

Отворих ли очите си  за тебе,
или усещам само светлината,
процеждаща се през клепачите склопени
в нощта, когато гледам към луната.
Звезди... в небето необятно ме пронизват,
а може би са само дупки във душата,
тъй черна е, от нея липсва всичко,
достатъчна за себе си, но не и за мечтател.

© Дидо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??