6 oct 2010, 15:09

Нощес 

  Poesía » De amor
823 0 5

 

Нощес

 

 

„Луната тази нощ е толкова блажена”

Шарл Бодлер

 

 

През тази нощ преплувах небесата

на длъж и шир в греховна самота

и търсих мир, утеха за душата,

утеха за душевната тъма.

 

През тази нощ доплувах до луната

и шепнех с нея дълги часове,

разказвах ú за теб и мен в гората,

за нашта страст, копнеж и грехове.

 

През тази нощ, признавам, ти ми липсваш

да плуваш с мен в небето на страстта,

душата ми бездънна да разлистваш

и двама да копнеем вечността.

 

През тази нощ, признавам, ти ми липсваш.

 

 

 

 


© Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??