29 nov 2012, 11:31

Нощта 

  Poesía » Otra
353 0 0

Нощта

 

Нощта леко пристъпва

и обгръща тишината.

В мистични усещания - 

нежен блус, събрал в мелодия

радост и тъга,

топлина и самота-

като докосване.

И в китарно-нежно безвремие

шепнещо се сливат грях и сълза.

А в тишината на късната есен

избухва нощен стих.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??