7 nov 2017, 11:21

Нощта на самотата 

  Poesía » De amor
428 0 0

Роза вехне във тъмата

от болката и самотата.

Облак тъжен я приспива

и тя без теб унива.

 

И сетен лунен лъч чезне

в мрака на нощта беззвездна.

О, слънце, ти изгрей,

песента на любовта ми ти запей!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??