21 oct 2017, 22:07

Нов живот 

  Poesía » De amor
285 0 0

Виждахме се в ден и в нощ.

Разгорещени от страстта.

Един ден морето ни повика,

нашата приятелка.

Един дар имам аз за вас.

Един, единствен.

Любовта.

Приехме я с отворени сърца.

Южен вятър ни докосна.

Божествен вятър.

От морето той дойде.

Време е, да започнем нов живот,

изпълнен с много щастие и красота.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??