Коя е тя?
Красивото ти упование.
Твоята надежда в любовта,
а мое наказание.
Защо държиш да ме убиваш?
Все си мислех,че поне
изпитваш жалост.
Нали ми каза,че съм жалка-
значи си изпитвал жал.
С радост приемам мисълта,
че нещо си изпитвал някога.
Усещам пак кънти милия ти смях.
Моля те,съжали ме ти отново.
Нали съм жалка, не си събирай грях.
Не ме убивай с нея.
Не ме убивай.
Не ме убивай.
© Исмигюл Хаджиеминова Todos los derechos reservados