Старата дама облече палтото си
и се приготви бавно за път,
тайно избърса сълза от окото си
изпод крака й заскърца снегът.
Новата смяна пристига със трясък
във колесница от смях и искри.
Целият свят обсипан е с блясък,
а на небето грейват звезди.
Пак я посрещаме с пълни трапези
с нови надежди за благодат.
Нека в дома ни глада да не влезе
всеки от нас да е с мечти богат.
Давам ви част от моите усмивки!
Давам ви част от моето сърце!
За да стопля душата на всички
ви прегръщам с две ръце!
© Зл Павлова Todos los derechos reservados